+36 70 502 9244

Áraink

#momentphotostudio

stúdióbérlés

ÁTMENETILEG NEM BÉRELHETŐ

#momentphotostudio

moment photostudio- árak

*Smink és frizura bármelyik csomagunkhoz kérhető. 

#momentphotostudio

Hasznos információk

Nyitvatartás

Hétköznap 8 órától 20 óráig. Amennyiben hétvégén, ünnepnapokon vagy 20 óra után szeretnéd igénybe venni a budapesti fotóstúdió szolgáltatásait, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a +36705029244 telefonszámon és kérd egyedi árajánlatunkat!

Fizetési feltételek

A fotóstúdió bérlés és az igénybe vett szolgáltatások árát az érvényes árlista szerint, a teljes stáb távozásával egyidejűleg szükséges megtérítened. Esetleges plusz költségek - pl. ruha kölcsönzés, smink - a bérlés befejezésekor hozzáadódnak az eredeti összeghez.

Lemondása és módosítása

A bérlés díjmentes lemondására vagy módosítására 24 órával a bérlés előtt van lehetőséged. Ha bérlés előtt ennél kevesebb időd áll rendelkezésre, és az időpont módosításod felárat számítunk fel. Abban az esetben 24 órán belül lemondod a stúdió bérlést, a teljes összeget számlázunk.

Foglalás

A stúdió foglalást a weboldalon az “Időpont foglalás” menüpontban vagy +36705029244 telefonszámon tudod megtenni, a kívánt időpont előtt legalább 48 órával. Ezt követően visszaigazoló email-t küldök, amelyben részletes tájékoztatást küldünk mindenről.

Érkezés és távozás

A fotóstúdió bérlés az előre lefoglalt időtartamra vonatkozik. Az esetleg kellemetlenségek elkerülése miatt, kérünk, hogy a foglalás megkezdése előtt legkorábban 10 perccel érkezzetek. Kérjünk, amennyiben extra felkészülési időre lenne szükséged, bejelentkezéskor jelezd nekünk.

Bérlés meghosszabbítása

Amennyiben a bérlés alatt úgy döntesz, hogy a stúdiót tovább szeretnéd bérelni, kérlek jelezd nekünk. Ebben az esetben minden megkezdett óra után a stúdió bérlés óra díját számítjuk fel. Minden esetben a helyszíni képviselőnk dönt a stúdió bérlésének maximális időtartamáról.