+36 70 502 9244

Fotóstúdió bérlés

#momentphotostudio

budapesti fotóstúdió

A Moment Fotóstúdió Budapesten a XV. kerületben található. A könnyen megközelíthető épülettől pár lépés távolságnyira ingyenesen parkolhatsz. Az évszaknak megfelelő hangulatokkal berendezett stúdiónkban szakértő asszisztenciával, kiegészítőkkel és széles ruhaválasztékkal várunk. A megközelítőleg 100 négyzetméteres területen, 3 különböző helyszínt alakítottunk ki, hogy minél változatosabban tudj fotózni. Célunk, hogy a stúdió bérlése egyszerű folyamat legyen, hogy neked csak a fotózásra kelljen koncentrálni.

#momentphotostudio

Enteriőr
budapesti fotóstúdió

A stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy professzionális környezetet nyújtson minden fotós számára. Ideális kismama-, újszülött-, gyermek-, glamour-, és portré fotózásokra egyaránt. A professzionális stúdió eszközök mellett, színes hátterek is rendelkezésedre állnak.

#momentphotostudio

moment photostudio- árak

*Smink és frizura bármelyik csomagunkhoz kérhető. 

#momentphotostudio

SZOLGÁLTATÁSok

Ismerd meg a budapesti fotóstúdió által nyújtott szolgáltatásokat!

Teljes stúdió kizárólagos használata

A bérleti díj tartalmazza az összes stúdiótér, a technikai eszközök és a smink szoba használatát.

Wifi

A fotóstúdió egész területén minden kedves vendégünk számára ingyenes wifi-t biztosítunk.

Természetes fények

A nagy ablakoknak köszönhetően a természetes fény kedvelőinek is kiváló választás a fotóstúdió.

Smink szoba

A gördülékeny fotózás érdekében a sminkelésre külön kialakított részt biztosítunk.

Zene

Fotózás hangulatát bluetooth hangszórókkal tudod feldobni.

Ingyenes kávé, tea és ásványvíz fogyasztás

A fotózás során szívesen készítünk neked egy csésze kávét vagy teát.

Ajándék

Minden megkezdett bérelt órá mellé 1 db ruha használatot adunk ajándékba.

#momentphotostudio

stúdió bérlés információk

Nyitvatartás

Hétköznap 8 órától 20 óráig. Amennyiben hétvégén, ünnepnapokon vagy 20 óra után szeretnéd igénybe venni a budapesti fotóstúdió szolgáltatásait, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a +36705029244 telefonszámon és kérd egyedi árajánlatunkat!

Foglalás

A stúdió foglalást a weboldalon az “Időpont foglalás” menüpontban vagy +36705029244-es telefonszámon tudod megtenni, a kívánt időpont előtt legalább 48 órával. A foglalást követően visszaigazoló email-t küldök, amelyben részletes tájékoztatást küldünk mindenről.

Lemondása és módosítása

A fotóstúdió bérlés díjmentes lemondására vagy módosítására 24 órával a bérlés előtt van lehetőséged. Amennyiben a bérlés előtt ennél kevesebb időd áll rendelkezésre, és az időpont módosításod felárat számítunk fel. Abban az esetben 24 órán belül lemondod a stúdió bérlést, a teljes összeg számlázunk.

Fizetési feltételek

A fotóstúdió bérlés és az igénybe vett szolgáltatások árát az érvényes árlista szerint, a teljes stáb távozásával egyidejűleg szükséges megtérítened. Esetleges plusz költségek - pl. ruha kölcsönzés, smink - a bérlés befejezésekor hozzáadódnak az eredeti összeghez.

Érkezés és távozás

A fotóstúdió bérlés az előre lefoglalt időtartamra vonatkozik. Az esetleg kellemetlenségek elkerülése miatt, kérünk, hogy a foglalás megkezdése előtt legkorábban 10 perccel érkezzetek. Kérjünk, amennyiben extra felkészülési időre lenne szükséged, bejelentkezéskor jelezd nekünk.

#momentphotostudio

Foglalj időpontot online!

Kattints az "Időpontfoglalás" gombra és  válasszd ki a fotóstúdió bérlés időpontját!