+36 70 502 9244

Kismama fotózás

Igényéidre szabott fotózás

A kismama fotózással a célunk, hogy megmutassuk a nőies éned ebben az áldott állapotban. Ha szeretnéd, hogy profi, mégis különleges fotók készüljenek rólad, akkor a legjobb helyen jársz. Minden fotózásra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok.

Korábbi munkáink

a csomag tartalma

Hogyan történik a fotózás?

Koncepció

Milyennek álmodod meg a fotózásod? Tervezzük meg együtt! A bejelentkezést követően megbeszéljük, hogy milyen stílusú, hangulatú képeket szeretnél, valamint egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot.

Előkészület

A fotók készülhetnek a saját ruháidban is,  de nálunk rengeteg klasszikus kismama ruha mellett, a lengébb, sejtelmes anyagok és tüll szoknyák  közül is tudsz választani. Emellett budapesti fotóstúdiónkban sok sok szép Hercegnő ruhával, számos fejdísszel várjuk

Fotózás

A fotózás 1,5 – 2 órás időtartamban történik. Legelső lépés, hogy egy barátságos környezetben, felszabadultan lépj a kamera elé. Ezt követően megmutatjuk a számodra vagy gyermeked számára a legelőnyösebb beállításokat és pozíciókat, amelyekkel rengeteg nyers képet készítünk, különböző hátterek előtt.

Utómunka

A fotózást követően elküldöm email-ben az összes nézőképet , így nyugodt körülmények között tudod kiválasztani azokat a fotókat, amelyeket megrendelsz. A kiválasztást követően elkészülök a fotók színkorrekciójával és retusálással, amelyeket egy online galériában teszek elérhetővé számodra.

Csókási Edit

Csókási Edit

Fotográfus

BEMUTATKOZÁS

Beszéljünk sokat, nevessünk szívből – még többet. A lelkemből, tiszta szívvel alkotok, képeket az utókornak. Emellett, imádom a csokit, a gyengém a kávé és odavagyok a gyerekek kacagásáért.

Azon vagyok minden nap, hogy megmutassam azokat a pillanatokat amelyek körülöttünk vannak ugyan, de nem mindig vesszük észre őket. A látható és látványos szépség mellett a belső, a lélek természetét, és a szeretetet tiszta erejét.

Gyermekeink olyan gyorsan változnak. Csodálatos világukat, boldog pillanataikat megörökítve, fotóimmal lassítani próbálom az idő múlását.

#momentphotostudio

lépj kapcsolatba velünk!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 70 502 9244-es telefonszámon.