+36 70 502 9244

Kapcsolat

#momentphotostudio

Elérhetőségeink

#momentphotostudio

rólunk

Folyamatosan megújuló tematikával, professzionális fénytechnikával, asszisztenciával, kiegészítőkkel és széles ruhaválasztékkal várunk. Célunk, hogy a bérlés egyszerű folyamat legyen, hogy Neked csak a fotózásra kelljen koncentrálni.

#momentphotostudio

Hasznos információk

Nyitvatartás

Hétköznap 8 órától 20 óráig. Amennyiben hétvégén, ünnepnapokon vagy 20 óra után szeretnéd igénybe venni a budapesti fotóstúdió szolgáltatásait, fordulj hozzánk bizalommal! Hívj minket a +36705029244 telefonszámon és kérd egyedi árajánlatunkat!

Fizetési feltételek

A fotóstúdió bérlés és az igénybe vett szolgáltatások árát az érvényes árlista szerint, a teljes stáb távozásával egyidejűleg szükséges megtérítened. Esetleges plusz költségek - pl. ruha kölcsönzés, smink - a bérlés befejezésekor hozzáadódnak az eredeti összeghez.

Lemondása és módosítása

A bérlés díjmentes lemondására vagy módosítására 24 órával a bérlés előtt van lehetőséged. Ha bérlés előtt ennél kevesebb időd áll rendelkezésre, és az időpont módosításod felárat számítunk fel. Abban az esetben 24 órán belül lemondod a stúdió bérlést, a teljes összeget számlázunk.

Foglalás

A stúdió foglalást a weboldalon az “Időpont foglalás” menüpontban vagy +36705029244 telefonszámon tudod megtenni, a kívánt időpont előtt legalább 48 órával. Ezt követően visszaigazoló email-t küldök, amelyben részletes tájékoztatást küldünk mindenről.

Érkezés és távozás

A fotóstúdió bérlés az előre lefoglalt időtartamra vonatkozik. Az esetleg kellemetlenségek elkerülése miatt, kérünk, hogy a foglalás megkezdése előtt legkorábban 10 perccel érkezzetek. Kérjünk, amennyiben extra felkészülési időre lenne szükséged, bejelentkezéskor jelezd nekünk.

Bérlés meghosszabbítása

Amennyiben a bérlés alatt úgy döntesz, hogy a stúdiót tovább szeretnéd bérelni, kérlek jelezd nekünk. Ebben az esetben minden megkezdett óra után a stúdió bérlés óra díját számítjuk fel. Minden esetben a helyszíni képviselőnk dönt a stúdió bérlésének maximális időtartamáról.

#momentphotostudio

Megközelítés

Megközelítés autóval

A fotóstúdió bejáratánál és az utca végében – 1 perc gyalogosan – egyaránt ingyenes a parkolás.

Megközelítés tömegközlekedéssel

A 125-ös busszal a Pázmány Péter utcai megállónál kell leszállni. További BKV lehetőségért kattints ide!

#momentphotostudio

lépj kapcsolatba velünk!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 70 502 9244-es telefonszámon.