+36 70 502 9244

Fotózás

#momentphotostudio

FOTÓZÁS

Ha szeretnéd, hogy babavárásod hónapjairól, újszülött- vagy nagyobb gyermekedről profi, mégis különleges és családias fotók készüljenek, akkor a legjobb helyen jársz. Minden fotózásra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok.

#momentphotostudio

szolgáltatásaink

Stúdiónkban kismama, újszülött, glamour és gyermek fotózásra van lehetőség. Tapasztalt fotós és rengeteg kellék lesz segítségedre abban, hogy profi fényképeken is megörökíthesd a legszebb pillanataitokat.

Kismama fotózás

Újszülött fotózás

Glamour fotózás

Gyermek fotózás

#momentphotostudio

hogyan történik a fotózás?

Koncepció

Milyennek álmodod meg a fotózásod? Tervezzük meg együtt! A bejelentkezést követően megbeszéljük, hogy milyen stílusú, hangulatú képeket szeretnél, valamint egyeztetünk egy számodra megfelelő időpontot.

Előkészület

A fotók készülhetnek a saját ruháidban is,  de nálunk rengeteg klasszikus kismama ruha mellett, a lengébb, sejtelmes anyagok és tüll szoknyák  közül is tudsz választani. Emellett budapesti fotóstúdiónkban sok sok szép Hercegnő ruhával, számos fejdísszel várjuk

Fotózás

A fotózás 1,5 – 2 órás időtartamban történik. Legelső lépés, hogy egy barátságos környezetben, felszabadultan lépj a kamera elé. Ezt követően megmutatjuk a számodra vagy gyermeked számára a legelőnyösebb beállításokat és pozíciókat, amelyekkel rengeteg nyers képet készítünk, különböző hátterek előtt.

Utómunka

 A fotózást követően elküldöm email-ben az összes nézőképet , így nyugodt körülmények között tudod kiválasztani azokat a fotókat, amelyeket megrendelsz. A kiválasztást követően elkészülök a fotók színkorrekciójával és retusálással, amelyeket egy online galériában teszek elérhetővé számodra.

Csókási Edit

Csókási Edit

Fotográfus

#momentphotostudio

BEMUTATKOZÁS

Beszéljünk sokat, nevessünk szívből – még többet. A lelkemből, tiszta szívvel alkotok, képeket az utókornak. Emellett, imádom a csokit, a gyengém a kávé és odavagyok a gyerekek kacagásáért.

Azon vagyok minden nap, hogy megmutassam azokat a pillanatokat amelyek körülöttünk vannak ugyan, de nem mindig vesszük észre őket. A látható és látványos szépség mellett a belső, a lélek természetét, és a szeretetet tiszta erejét.

Gyermekeink olyan gyorsan változnak. Csodálatos világukat, boldog pillanataikat megörökítve, fotóimmal lassítani próbálom az idő múlását.

#momentphotostudio

Általunk nyújtott

szolgáltatások

Professzionális stúdió és technika

Műtermi munkáink kiválóan felszerelt stúdiónkban történik, amely kialakítása kismamák, babás anyukák számára is otthonos és meghitt. Igény szerint külső helyszínen vagy akár otthoni környezetben is vállaljuk a fotók elkészítését.

Ruhák és kiegeszítők

A fotózás rengeteg sok szép dekorral, kiegészítővel történik. A budapesti fotóstúdiónkban sok-sok klasszikus kismama ruhák mellett, a lengébb, sejtelmes anyagok, tüll szoknyák, valamint hercegnő ruhák közül tudtok válogatni.

Utómunka és retus

A legkorszerűbb utómunka szoftver és az erre specializálódott munkatársam biztosítja, hogy nem csak kifogástalan minőségben, hanem a lehető leghamarabb megkapjátok az elkészült esküvői képeket.

100% elégedettségi garancia

Nálunk nem kockáztatsz semmit, hiszen kötelezettségek nélkül tehetsz próbát. A fotózás végén átnézzük a képeket és csak akkor kell fizetned, ha tetszenek az elkészült fotók.

#momentphotostudio

Korábbi munkáink

#momentphotostudio

lépj kapcsolatba velünk!

Időpont-egyeztetéshez kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal a +36 70 502 9244-es telefonszámon.